2 Kasım 2010 Salı

Ayda Bulunan Kadın Heykeli...


WASHINGTON, DC – Ünlü bir bilim adamı ay yüzeyinde akıllı bir yaşam formunun yerlesmiş oldugunu gösteren önemli bir kanıt elde etti: 10 inch (25,4 cm) melek heykeli bulunan ay taşı keşfetti.
Ay tasi
Jeolog Dr Morris Charles geçtiğimiz hafta NASA laboratuvar görevlileri Apollon 11 astronotlarinin 40 yıl önce 1969 da getirdiği melek yontulmus bir ay tasini meydana çıkartti.Dr Charles 23 yıl boyunca NASA bilim adamı olarak calisti 1987 yılında ajansdan ayrıldi.Hala eski meslektaşlarının çok yakın ilişkiler içindedir.
Dr. Charles Bu heykelcik ve etkilerinin kesinlikle şaşırtıcı oldugunu söyledi. Bu demektir ki ayda bir zamanlar yaşam için elverişli bir atmosfer olduğu anlamina geliyor. Ve daha fazlasi var, güzellik duygusuna sahip sofistike bir canli (insan) toplulugunun oldugunu anlayabiliriz.
Melek – bir insansi kadın, sirtinda ve uzun saçlarina ek olarak kanatlari – sadece ayin yükseklerinde bulunan demir bir bileşikden yapılmıştır.
Başka bir gezegenden gelen yabancılar tarafindan düşurulmus olduğu olasılığını bir kenara birakirsak . O elle gümüş metalik parlaklık veren bir seyle silinmis. Metalin kimyasal analiz edilmesiyle Jeologlar bu eski heykelin 200.000 yıllik oldugunu belirlediler 170.000 yıl once insan türünün dünyadaki çıktıgi dusunuldugunde bu heykelin daha önce yapıldığı anlamına gelir.
Bu Sumerliler ve Annunaki hikayelerinde bize M.Ö. 18. yüzyılda ziyaret eden kanatlı ilahlardan bahsedildi. Belki de Sumerler bu ay varlıklar tarafından ziyaret edildi ve Bunun sonucunda kendi resimlerinde bu heykelleri modellenmiştir.
Bu heykelin önemi düşünurken, diğerleri neden bu kadar uzun süre gizli kalmış endişeleniyorsunuz. Dr Charles uzun yıllardir NASA çalışanları tarafindan yaygın olarak bilinir. Fakat uzay dairesi uzmanları, dünya çapında panik ortaya çıkmasından korktukları için bu bilginin son derece gizli kalmasını sağladılar.
NASA resmi olarak Dr Charles’in iddiaları reddediyor. Heykel fotoğrafçılar ve haberciler icin gösteriliyordu artık çalışma yapacaklar için gizli bir yerde saklaniyor.
Antik Astronotlar – Zecharia Sitchin zaten Onikinci Gezegen olarak bilinen gezegenden gelen ve Sümerdeki tanrı ve tanrıça heykellerinin her iki tarafta da cikintilari olan ozel kasklar(Ortaçağda cehaleti ile şeytan boynuzları olarak bilindi) taktiklarini gostermistir bu ise onlari mükemmel pilotlar gibi gösteriyor Bu heykeller ‘kulaklıklari olan ve SHU.GAR.RA ile gosterilmistir – Bu kelimenin tam anlamıyla “bu sizi Evren icinde uzklara goturur anlamina gelen bir terimdir .
Başka bir imaj Kuzey İsrailde kesfedildi, M.Ö. dokuzuncu bin yil kadar oncesine ait olan, bir kask ve koruma gözlüğü ile tanrı resimi bulunur. Ayrıca Sümer de Tanrıça Ishtar adina yapilmis bir tapınakda bulunan bir resimde asagidaki gibidir …
cris4
Bütün bunlar bize bu elbisenin sahibinin bir balon pilotu veya bir astronot oldugunugöstermektedir .
3picsp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder