29 Ekim 2010 Cuma

Maya Takvimi, Güneş Sembolleri ve Nasıl Kullanılacakları

 Maya Takvimi, Güneş Sembolleri ve Nasıl Kullanılacakları
       Maya Takvimi ile çalışmaya ve Güneş Sembollerine kendinizi alıştırmaya başladığınızda, bazı sembollere karşı kendinizin çekildiğini fark edeceksiniz, hatta bazılarının, doğum günü sembolünüzden bile fazla çektiğini de... Bu normaldir, ve zamanla değişiklikler gösterecektir çünkü ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınız hızla gelişmekte. En çok çekim hissettiğiniz semboller sizin için şu anda en çok yararlı olanlar olacaktır, bu nedenle sezgilerinize güvenin ve sizi etkileyen sembollerle meditasyon yapın. Güneş Sembollerinin sizinle telepati yoluyla konuşacağının farkında olun, bu iki yönlü bir bağlantıdır.
       Önce soru sormak için yönlendirilirsiniz, sonra rahatlar ve sessizce telepatik cevabı dinlemeye başlarsınız. Resimler, herbir Güneş Sembolüne girişinize izin verir, ve siz de bu enerjiyi denge, şifa ve aktivasyon için bedeninize davet edebilirsiniz.
       Aşağıdaki Güneş Sembolleri ile ilgili bilgiler, başlamanız için bir rehber olarak verildi. İstediğiniz zaman size en uygun gelen sembol ile meditasyon yapın. Bir uyarı: gereğinden fazla kullanmayın. Bunlar çok güçlü enerjilerdir. Her seferinde maksimum on dakika yeterli olacaktır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder